5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın hariçya haklı açılması gerekir. Kaldırıma haklı açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında dokumada bulunan insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi derunin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları olarak da bilindik müstacel çıkış baplarının ne malzemeden kuruluşlması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar metanet seviyeleri daima mukannen standartlar gözetilerek yapılmalıdır.

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan iyi ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapının estetik konstrüksiyonsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Yangın Merdiveni Kapısı Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir gidiş takkadak insanların rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında muamelat adımları ekseri şunları muhtevaerir:

Report this wiki page